Nalazite se u > NAJAM BICIKLA

Agencija ima u ponudi i najam bicikla u trajanju od 1 h i duže, po vašem izboru !!!! Agencija ima u ponudi i najam bicikla u trajanju od 1 h i duže, po vašem izboru !!!!


Agencija ima u ponudi i najam bicikla u trajanju od 1 h i duže, po vašem izboru !!!!

Agencija ima u ponudi i najam bicikla u trajanju od 1 h i duže, po vašem izboru !!!!

Agencija ima u ponudi i najam bicikla u trajanju od 1 h i duže, po vašem izboru !!!!


Provedite svoje slobodno vrijeme aktivno uživajući u vožnji biciklom cestom uz more od Selaca ,preko Crikvenice,do Dramlja-Kačjaka,u dužini cca 8 km.
Također u neposrednom zaleđu Crikvenice postoje brojne rekraativne i sportske biciklističke staze,po cijeloj Vinodolskoj dolini.
U Vinodolu je obilježeno preko 300 km biciklističkih staza koje se protežu od mora, preko Vinodola do šumskog područja.
Ukupno ima šest staza i svaka ima svoje ime i boju, a razlikuju se težinom vožnje, duljinom i visinom uspona. Najlakša je Plava staza, rekreativna staza dugačka 38 kilometara s najvišom točkom na nadmorskoj visini od 250 m. Zelena ili tzv. Športska staza ujedno je i najteža sa usponom do 912 mnv. Smeđa staza ima kružni oblik, karminska staza je tzv. staza ljiljana, a uz nju postoje još i ljubičasta staza ili staza viola i žuta staza odnosno staza vidika.
Sve biciklističke staze prolaze prekrasnom, nedirnutom prirodom Vinodola i njegovog šumskog zaleđa i svaki će biciklist bez obzira na to koju od staza odabere uživati u vožnji Vinodolom.Ponuda smještaja

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se